Trpaslík zahradní - další téma soutěže s Nestejnými

 Mám ráda soutěže, které na Fleru pořádá klub Nestejní. Mají nápad a šmrnc a dokážou člověka donutit vystoupit z jeho útulné škatulky a vyzkoušet něco nového. Vyhlásí se nějaké zajímavé téma, a členové klubu pak tvoří na zadané téma výrobky a taky v rámci stanoveného tématu tyto výrobky fotí. A hlavně o to focení jde. Tedy mně především. Jsem samozřejmě ráda, že jsem si našla svůj styl focení, který mi vyhovuje. Ale občas je velmi příjemným zpestředním ten styl opustit a donutit se zkusit něco úplně jiného. Jojo, vyloženě se občas musím nutit, protože ne všechna témata jsou mi blízká nebo dokonce milá. 

Aktuálním tématem je Trpaslík zahradní. Pro členy klubu to znamená vytvořit trpaslíka nebo výrobek (jakýkoliv) vyfotit u trpaslíka zahradního. Přičemž za zahradního trpaslíka se považují i všechny ty cementové hrady, litinové lucerničky, všelijaká keramická zvířátka, skleněné koule na tyči a podobné romantické a lehce kýčovité nesmysly.

Při zadání tématu se stanovuje taky styl fotky. Tentokrát to, poplatně tématu, měla být fotka v exteriéru, s letní nevážnou atmosférou.

Nemaje trpaslíka ani hradu, využila jsem na focení našeho plechového zajíce. Ušít trpaslíka z korálků by mě dozajista nebavilo, a tak jsem tentorkát tématu přizpůsobila jenom fotku:

Ještě teď mám v živé paměti, jak jsem kvůli této fotce lezla po kolenou v bylinkové zahrádce. Za nadšeného povzbuzování party zedníků z vedlejší stavby jsem se snažila vyfotit náušnice pokud možno tak, aby tam byl vidět i zajíc i náušnice, a přitom se popasovat s ostrým ranním sluncem. Uznávám, že barvy se mi příliš dobře zachytit nepodařilo. Proto jsem pro jistotu náušnice vyfotila ještě hezky "po svém."




Komentáře

  1. Úplně ti rozumím! Moc dobře si pamatuji, jak jsem lezla obličejem v mechu a jehličí a fotila pro synka dinosauří domeček :D.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky