Light my fire, Taobé

Za minulý týden jsem ušila dvoje náušnice - Light my fire a Taobé. Na fotce jsou ještě jedny, které jsem šila snad někdy vloni, ale nějak mi vypadly z focení... Stane se.


Light my fire - to jsou ty červené. Jsou výrazné, jsou robustní. A použila jsem na ně nový typ zapínání - ozdobné puzety z pozlaceného nerezu. Myslím, že se povedly. Jsou takové zahřívací.

 

Taobé - náušnice přesně v mých barvách. Je tam temně modrá. Je tam tyrkysová. Je tam mat. Co víc si přát? :-)

Ritzil - jednoduché, stříbřité, lesklé


No, a tento týden skoro nešiju. V pondělí jsem si brala jednu tašku z Penny přes Nesnězeno a bylo tam asi kilo řepy a dvě kila jablek. Tak jsem to po nocích zpracovávala. Já se snad ještě nakonec naučím i zavařovat. Taky jsem dospěla ke konečnému rozhodnutí, že tu krojovanou panenku opravit nedokážu. Poprvé v životě vrátím nedokončenou práci. Prostě mi to nejde. Jsou tam tak titěrné korálky, že jimi neprojde ani moje nejtenčí jehla. Spoustu korálků tam chybí a kupodivu se odovídající nenajdou v mých skromých zásobách (kdyby můj muž teď ode mě slyšel to spojení "skromné zásoby korálků," asi by se smíchy potrhal). Abych zákaznici aspoň nějak kompenzovala to, že nebude mít panenku spravenou, ušila jsem jí náramek. Včera v noci jsem ho teprve dodělala, takže fotky zatím nejsou.

Běhání se snažím udržovat, jak jen to jde. Ale nejde to vždycky tak, jak bych si představovala. Budu ráda, když za září zvládnu aspoň stovku.


Komentáře

Oblíbené příspěvky